Välkommen till 2medium

Andevärlden och hur det fungerar för Cathrine och Kerstin när vi "kopplar" upp oss....

For english scroll down to the bottom of the page.

Ja, hur går det nu till när vi får kontakt med andra sidan....? :)

Nedan så har vi försökt att ge en kort beskrivning av hur det går till  när vi får besök från andra sidan. Vi får till oss informationen på lite olika sätt. Sedan är det upp till oss att försöka tolka det vi får till oss så bra som möjligt. Vi beskriver hur den personen från andevärlden ser ut, personlighet, egenskaper, m.m.

Så här får Kerstin och Cathrine till sig information ´från de personer som gått över till andra sidan:

 Kerstin: Känner mycket i sin kropp t ex olika krämpor och sjukdomar etc.  Hör känner lukter och ser bilder ibland.

Cathrine: Ser, hör, känner känslor. Känner också krämpor osv, känner lukter ibland.

På det stora hela så får vi till oss informationen på ungefär samma sätt och när vi är ute och har seanser så gör vi det tillsammans. Dvs att vi har kontakt med samma "länk" från andevärlden och förmedlar saker om och från den här andekontakten båda två. Vi är vad vi vet ganska ensamma om att göra på det här sättet i Sverige.

Hur kopplar vi upp oss?:

 Vi brukar förklara det på det här sättet - Tänk Dig att du kopplar upp Dig på internet via datorn. Det är samma sak för oss, vi trycker på onlineknappen och då är vi redo att ta emot information. Andevärlden som ser att vi är online skickar då information till oss. Vi är alltså bara ett redskap/medium som hanterar information i den stunden. Precis som datorn förmedlar den information du söker efter när du kopplar upp dig på nätet förmedlar vi också den information vi får. Vi ser inte informationen när den skickas men kan ta del av den när den kommit ned i datorn/ mediumet.

Svårare än så är det faktiskt inte! :)

 

How we work

This is a short description of how we work and what happens when we interact with spirits, if you want an elaborate explanation, you are more then welcome to contact us by sending an e-mail or calling us.

We all interact with spirits in different ways, but it works quite similarly for us. They let us feel what they felt when they were alive, sense ailments they suffered from before passing away, sometimes they show us images, and so on. Once we have got this information from the spirits it is up to us to interpret the meaning of it. 

We have chosen to work together when conducting seances and share the same contact between us.