Välkommen till 2medium

Tack för vi fick tiden det tog för dig att skriva det här....

Referenser

Jag har träffat många medium i mitt liv o visst har några av dem kommit med saker som stärkt mig men Cathrine och Kerstin, ni är helt underbara. Meddelandet jag fick var klockrent och som lite grädde på moset bär jag med mig ett lugn, mina små panikattacker har hållit sig borta vilket jag tackar djupt för. Tusen varma kramar till er båda <3 <3 <3

Siv

 

"Man har den där kunskapen inom sig, ändå är det så svårt att lita till den egna känslan. Så skönt det är då, att det finns människor som kan bekräfta det man känner på sig, det som är rätt för just mig.
Alla behöver vi vägledning i livet, men när man får det av ett professionellt medium som Cathrine så ger det så mycket mer. Hon ser inte bara vad som har orsakat min vilsenhet utan kan också berätta hur jag bäst skall bemöta de hinder som jag har framför mig, dessutom alla möjligheter och alla mina personliga gåvor som jag bör använda mig utav för att få ut det mesta möjliga av framtiden – och inte stanna kvar i någonting som tar glädjen ifrån mig.
Att kunna beskriva en person så exakt som Cathrine gjorde, med hjälp av sina tarotkort, kan egentligen bara den göra som har levt med personen under lång tid. Jag blev helt mållös av hennes exakta beskrivning, ja jag till o med skrattade för vad skall man göra..? Man skrattar lite generat, för i och med att hon beskriver personen så detaljerat så vet hon också vad problemen består av..
Ändå sitter vi 60 mil ifrån varandra och personen hon beskriver har hon ALDRIG träffat!
Tack Cathrine för din fantastiska vägledning! Nu vet jag hur jag skall använda både min insikt och kreativitet för att kunna njuta av livet i fortsättningen.
Kramar!

Tuvan

 

Har varit hos några medium förut men alltid varit så frågande efter varje besök. Kändes som jag hade 100 mer frågor...men när jag träffade dig Kerstin så var allt så klockrent!! Saker som du omöjligt kunde veta visste du :) Allting stämde, lite skrämmande men ändå så roligt. Klockren avläsning, har stort förtroende för dig. Detta gäller både sittningen och att du rensade i vårt gamla hus. Träffar dig mer än gärna igen. Massor med kramar från mig!

Annica

 

"Cathrine och Kerstin vidgar det medvetna på ett spännande och chosefritt sätt"

Göran  

2 helt underbara tjejer som står med fötterna på jorden.
De lär ut och förmedlar med glimten i ögat.
De är mycket duktiga på det de gör, så kan rekommenderas mycket varmt.

 Elisabet